Bereik je optimale fitheid met persoonlijke begeleiding!

Mijn naam is Jane Veldpaus, 21 jaar oud.

Ik heb net de opleiding sport en bewegen niveau 4 leerjaar 3 afgerond.

Hierna ga ik verder studeren op de Han in Nijmegen als fysiotherapeut.  Ik ben officieel personal trainer, voedingsdeskundige level 1 en 2. Ook help ik mensen op weg naar een gezondere leefstijl. 

 

Ik was paar jaar geleden onzeker over mijn lichaam en ik was behoorlijk flink en ik rookte, ik heb zelf mijn leefstijl aangepast door gezonder te eten en juist NIET te diëten, maar ook om te stoppen met roken. Ook ben ik veel gaan sporten, Het was niet makkelijk ik had veel terug val in mijn oude leven. Maar uiteindelijk kwam er resultaat en  ik begon weer te houden van mijn eigen lichaam en dat is het belangrijkste! Houden van je eigen lichaam en het accepteren ervan. Hiermee kan ik u helpen, om weer verliefd te worden en het accepteren van je lichaam, ervoor te werken, jezelf uit te dagen, je leefstijl in kleine stappen aanpakken, op weg naar een gezonder leven!

Ik zou 100% geven om mijn klanten te helpen met het behalen van uw doelen, ik zou er al mijn tijd en moeite insteken om uw te helpen naar een beter leven! Er verandert zoveel, er gaat een heel nieuw leven voor je open. en dat alleen maar door je doelen te behalen!

Toen ik eindelijk mijn resultaat had bereikt ik had zoveel zelfvertrouwen, ik was veel gelukkiger, ik accepteerde mijzelf, veel meer energie, veel positiever in het leven. Ik wil mensen helpen om ook dit gevoel te krijgen!

 

Alles is mogelijk!