Bereik je optimale fitheid met persoonlijke begeleiding!

Extra informatie

Hieronder bevind er extra informatie over punten die belangrijk zijn om te weten als u komt sporten. Staat u vraag er niet bij? Kunt u contact opnemen en wordt u vraag zo snel mogelijk beantwoord!


Waar gaat u sporten?                                                                                                               

Verschil tussen voedingsadvies en voedings gesprekken (coaching)

Hoe werkt een gratis intake gesprek en een gratis proefles?                                                    

Sportschool Fittunit: Er wordt gesport in een sportschool waarbij er genoeg faciliteiten zijn om mee te kunnen sporten, dit is niet zomaar een sportschool.

Deze sportschool is kleinschalig en iedereen laat zich in zijn waarden, het is fijn om te sporten omdat iedereen welkom is maar ook omdat iedereen geaccepteerd word. In deze sportschool is iedereen vriendelijk naar elkaar toe en iedereen helpt elkaar.

Ook kan er buiten getraind worden als het lekker weer is. de sportschool is voor u gratis, u hoeft dus alleen voor een personal trainer, small group of duo training te kiezen!

Beschikbaarheden in de sportschool:

- Wc's

- Dames/heren kleedkamers

- Crosscamp gedeelde

- Fitness gedeelde

- Gratis parkeerplaats

Het is gevestigd in Nijmegen.

De sport school heet Fittunit. 

Locatie: Sint Teunismolenweg 50b, 6534Ag Nijmegen. 

Andere mogelijkheden:

Heeft u zelf iets tot u beschikking bijvoorbeeld afgehuurd, aan huis of andere sportschool. Kunt u dit in bespreking overleggen voor eventuele mogelijkheden.

 

Bij de tarieven staat vermeld of er een voedingsadvies of voedingsgesprek bij staat. hierin zit wat verschil.

Voedingsadvies: Houdt in dat als u personal training/ duo training krijgt, wordt er tijdens de training adviezen gegeven over voeding als u zelf er wat van af wilt weten. het nut hiervan is dat u zelf kan kiezen of u wat wilt weten van voeding of niet, als u adviezen wilt geef ik u die adviezen mee. alsnog is het dan aan u zelf wat u ermee doet. 

Voedingsgesprek: Bij een voedingsgesprek wordt er 10 minuten na de training een gesprek gehouden over hoe u uw leefstijl kunt aanpassen en hoe u met voeding om moet gaan. hierbij gaan we dieper op de voeding in. Er wordt extra aandacht aan besteed, waarbij u meer te weten komt over voeding en hoe u dit nou het beste kan aanpakken in uw dagelijks leven.

Er wordt gekeken wat voor u de beste methode is om uw voeding aan te passen, naar uw wensen en behoeftes. 

 

U kut ten aller tijde een gratis intake/proefles aanvragen. u kunt dan contact opnemen en vanuit daar wordt er een datum geprikt. 

Komt u voor een intake/proefles kunt u verwachten dat we eerst een kleine intake afnemen, zo weet ik wie u bent en of u een sport verleden heeft of niet.

Daarna kunt u omkleden, of u bent al omgekleed en gaan we een proefles sporten van ongeveer 30/45minuten.

Hierbij wordt er gesport naar uw doel die u aan heeft gegeven in de intake, hierdoor kunt u erachter komen of u dit graag wilt. 

Na de proefles kunt u zich direct aanmelden voor pakket die u gekozen heeft. Natuurlijk kunt u ook er even over na denken en op een later moment laten weten. 

Wilt u graag kom sporten? Maar twijfelt u welke pakket u moet kiezen? Dan kan er advies gegeven worden over welke pakket voor u het beste is, om uw doel te behalen. 

 

Wilt u nou graag ergens anders een gesprek over hebben? Kunt u contact opnemen en gratis langs komen om dit te bespreken!